Verenigingslessen

De verenigingsles wordt gegeven op maandagavond van 20:00 tot 21:00 bij Manege Hoogenboom Ruitersport. Dit zijn dressuur gerichte lessen en worden gegeven in de 20X40 binnenbak. Er zijn maximaal 5 combinaties in de bak tijdens de les. Onze instructeur is Rinus Kant. 

 
Je kan je inschrijven voor deze lessen per kwartaal. Het lesgeld moet in de eerste 2 weken van het kwartaal betaald worden. Niet gereden lessen worden niet terug betaald. Afmelden voor de kwartaallessen moet uiterlijk 1 maand voor het einde van het kwartaal gebeuren.
 
Wanneer er plaats is, kan je een losse les meerijden. 
Hiervan wordt vaak gebruik gemaakt door leden die eerst kennis willen maken met de lessen of, in de wintermaanden, door leden die alleen over een buitenbak beschikken. 
Voorwaarden om mee te kunnen rijden met de lessen is dat je lid bent van de vereniging en dat je paard een correcte enting heeft, net als dat bij wedstrijden vereist is. 
 
Voor een losse les kan je contact opnemen met Ine Elzenga 
Stuur hiervoor een SMS of Whatsapp naar 06 57991838
 
Kosten 
€ 70,00 per kwartaal
€ 10,00 voor en losse les
 
 
 
 

RSV de Wetering

KNHS: 60304

Regio: Zuid-Holland

Kring: Rijnstreek

Bank: RABO bank Roelofarendsveen

NL96 RABO 0301 1034 96

tnv Ruitersport Ver. de Wetering

PC de Wetering

KNHS: 60578

Regio: Zuid-Holland

Kring: Rijnstreek

Wedstrijd terrein

Manege Hoogenboom Ruitersport

Achterweg 33

2376 AX  Nieuwe Wetering

071 3314241

 

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van de vereniging loopt per kalenderjaar. Afmelding van het lidmaatschap moet voor de laatste week van november bij de ledenadministratie binnen zijn. Zowel aanmelding als afmelding kan schriftelijk, per e-mail of via het formulier op de website gedaan worden.

Voor meer informatie: zie de pagina over lidmaatschap