Het bestuur

Secretaris / Wedstrijd secretariaat dressuur

Daniëlle Barnhoorn

Tel: 06 52247184

E-mail: dressuur@rsvdewetering.nl

 

Hallo allemaal,

Ik ben Daniëlle Barnhoorn en ben al sinds mijn 10e besmet met het paardenvirus. Mijn eerste verzorgpony was een shetlander Nikky waar ik iedere dag mee door het dorp wandelde. Nu aardig wat jaartjes later rij ik met heel veel plezier bij Hoogenboom Ruitersport, zeg maar mijn 2e huis. Met heel veel plezier verzorg ik Jamiro.

Ook zit ik in de carrouselvereniging waarmee wij ieder jaar weer een knallende proef neerzetten.  Sinds 2012 ben ik gevraagd voor het secretariaat van de vereniging.

Verder help ik waar nodig is, dressuur, springen, voltige en manegewerk.

Penningmeester / Ledenadministratie

Ine Elzenga

Tel:06 57991838

E-mail: penningmeester@rsvdewetering.nl

 

Ik ben Ine Elzenga en ben lid van de vereniging sinds de oprichting in 1985. Vanaf het begin heeft manege Hoogenboom mij in de gelegenheid gesteld om met een manegepaard een startkaart aan te vragen en zo mee te kunnen doen met officiële wedstrijden. Met Lorida (zie foto) heb ik de beste resultaten behaald (L1 +10). Op dit moment ligt de wedstrijdsport even stil. Lorida mag van mij wel met wedstrijd pensioen.

Van 1987 - 2002 heb ik verschillende functies in het bestuur van de vereniging gehad en ik was op bijna elke wedstrijd aanwezig. Wegens drukke werkzaamheden met veel reizen moest ik in 2002 stoppen met mijn bestuursfuncties. In 2012 ben ik teruggekeerd als penningmeester en ben ik verantwoordelijk voor de ledenadministratie.

Voorzitter

Lotte Fletterman
Hallo allemaal,
Ik ben Lotte, ik ben 23 jaar en al vanaf mijn 8e jaar bijna dagelijks te vinden op manege Hoogenboom Ruitersport. Het begon allemaal met een paardrijles
1 keer in de week. Ondertussen rij ik meerdere keren in de week en ben ik lid van de carrouselvereniging waar ik al heel wat jaren mee rij in het team.
Ik ben van alle markten thuis en help graag op de manege. Vanaf dit jaar ben ik algemeen bestuurslid en zal verschillende taken met plezier gaan uitvoeren.

 

 

Algemeen bestuurslid

RSV de Wetering

KNHS: 60304

Regio: Zuid-Holland

Kring: Rijnstreek

Bank: RABO bank Roelofarendsveen

NL96 RABO 0301 1034 96

tnv Ruitersport Ver. de Wetering

PC de Wetering

KNHS: 60578

Regio: Zuid-Holland

Kring: Rijnstreek

Wedstrijd terrein

Manege Hoogenboom Ruitersport

Achterweg 33

2376 AX  Nieuwe Wetering

071 3314241

 

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van de vereniging loopt per kalenderjaar. Afmelding van het lidmaatschap moet voor de laatste week van november bij de ledenadministratie binnen zijn. Zowel aanmelding als afmelding kan schriftelijk, per e-mail of via het formulier op de website gedaan worden.

Voor meer informatie: zie de pagina over lidmaatschap