Over de vereniging

RSV de Wetering is opgericht op 8 februari 1985 en is aangesloten bij de KNHS. Zoals in de statuten is opgenomen, is het doel van onze vereniging: “het beoefenen of doen beoefenen van de paarden-/ponysport in verenigingsverband.”

Om aan dit doel te kunnen voldoen organiseren wij de volgende activiteiten:

• dressuurlessen in verenigingsverband
  • ongeveer 10 dressuur en 3 springwedstrijden per jaar
  • een instructie wedstrijd (dressuur) welke op video wordt opgenomen
  • deelname aan equipe wedstrijden dressuur zoals de Herfst meeting en de CHIO Zuid-Holland Cup

De thuisbasis van onze vereniging is manege Hoogenboom Ruitersport te Nieuwe Wetering. Hier organiseren wij al onze wedstrijden en de verenigingsles op maandagavond

Naast de paardenvereniging hebben we ook nog twee onderafdelingen

• Ponyclub PC de Wetering
  • Voltige vereniging V.V. Baboeschka

Via de pony vereniging kan een pony startkaart aangevraagd worden voor onze jeugdleden. Er worden geen aparte pony wedstrijden georganiseerd. Al onze wedstrijden worden opengesteld voor paarden en pony's.

Lid worden? Zie de pagina Lidmaatschap

Meer informatie over de voltige vereniging vindt je op de website van de voltige vereniging.

RSV de Wetering

KNHS: 60304

Regio: Zuid-Holland

Kring: Rijnstreek

Bank: RABO bank Roelofarendsveen

tnv Ruitersport Ver. de Wetering

PC de Wetering

KNHS: 60578

Regio: Zuid-Holland

Kring: Rijnstreek

Wedstrijd terrein

Manege Hoogenboom Ruitersport

Achterweg 33

2376 AX  Nieuwe Wetering

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van de vereniging loopt per kalenderjaar. Afmelding van het lidmaatschap moet voor de laatste week van november bij de ledenadministratie binnen zijn. Zowel aanmelding als afmelding kan schriftelijk, per e-mail of via het formulier op de website gedaan worden.

Voor meer informatie: zie de pagina over lidmaatschap